Brug kun Original kunst

Som arkitekt, jeg nogle gange få chancen for at være en del af processen med folk dekorere deres hjem, når de er blevet designet på bygget. Nogle gange en klient vil invitere mig tilbage til at se det færdige produkt af et hus jeg har designet for dem og derefter vil vi uundgåeligt begynde at diskutere forskellige muligheder til at dekorere deres nye rum med møbler og kunst, der passer dem. Som sædvanlig, jeg er fuld af forslag i disse situationer, men der er kun en ting, at jeg næsten altid foreslå, at mine klienter om udsmykning: Brug original kunst.

Jeg har dette yndlingsærgrelse om mennesker, der bruger noget andet end original kunst til at dekorere deres hjem eller til at dekorere overalt virkelig. Jeg tror, jeg hader det så meget, fordi jeg har et par gode kunstner venner, der tilbringer deres liv, at skabe smukke og unikke stykker af original kunst, som de forsøger at sælge til offentligheden. Måske fordi jeg har set nok af deres arbejde og hørt nok af deres situation ønsker at se dem lykkes, er jeg forpligtet til at se folk bruge originale kunstværker.

Den største ting ved udsmykning med originale kunstværker er netop det: at din indretning vil være original. Jeg er så træt af at indtaste hjem at alle ser det samme. Folk, der kan gå mig fra et rum til et andet og fortæl mig om alle varehusene eller ikke-speciale butikker hvor de tilfældigvis finde deres kunst. Det er sjældent, at nogen går mig ind i et rum og jeg er imponeret over at se et stykke af original kunst, der er kommet fra en lokal kunstner. Der er ingen tvivl en oprindelige kunstværk på grund af unikke og kvaliteten af stykket.

En anden grund til at mennesker skal overveje udsmykning med originale kunstværker er at støtte deres lokale økonomi. Tænk på alle de lokale kunstnere, der kæmper for at leve gør, hvad de elsker. Hvor stor ville det være, hvis folk ville tage dem alvorligt og vil støtte dem ved at sætte deres orignial kunst i deres hjem. Ikke kun ønsker vores hjem ser bedre og blive fyldt med unikke original kunst, men vores lokale kunstnere ville være i stand til at trives, gør, hvad de elsker og vores samlede lokale økonomi ville gøre det bedre.

Så næste gang du ønsker for at dekorere dit hjem eller kontor, du ikke lede længere end til at finde et unikt stykke af original kunst til dit space. Du vil være så glad for du gjorde, og så vil din lokale økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.